100 höjdare – världens skönaste land!

Foto:Johan Ronthén/Kanal 5.

Filip och Fredrik har för tredje gången givit sig ut för att finna originalen som får våra ögon att tindra. Nu gör duon USA osäkert när de spelar in 100 höjdare i Nordamerika.

100 höjdare är inne på sin sjätte säsong och efter tungotalsklipp, tokiga David Hasselhoff-videos och Sveriges respektive Skandinaviens skönaste människor har det blivit dags att kora USAs skönaste människa 2008.

För att riktigt kunna famna alla original i USA har Filip och Fredrik helt sonika tagit sitt pick och pack och flyttat dit. Med all säkerhet blir det en herrans massa tennis och möten med fina, underliga och skvatt galna människor. Bland annat är de nyfikna på en man som valt att leva som Peter Pan och besöker en herre i Florida som bor ihop med tigrar. De träffar en gummibesatt ingenjör som för dagbok över sina kläder och möter en kvinna i San Fransisco som åker hiss 8 timmar om dagen. Det finns många udda karaktärer att besöka i det stora landet i väster och det blir en roadtrip som ingen kommer att glömma.

Måndag 17 mars 21.55 på Kanal 5

Lämna ett svar