Dune

Dune: En episk resa till universums farligaste hörn

Följ med på en hisnande resa till planeten Arrakis, där unga Paul Atreides står inför sitt öde i en värld av maktspel, mystik och monster.

I den visuellt storslagna filmen ’Dune’ tas vi med till en avlägsen framtid där den unga Paul Atreides, spelad av den karismatiske Timothée Chalamet, måste navigera genom politiska intriger, uråldriga konflikter och en obeveklig ökenplanet för att rädda sitt folk och säkra sin familjs arv. Filmen, som är baserad på Frank Herberts banbrytande roman, utforskar teman som makt, överlevnad och människans kapacitet att övervinna sina djupaste rädslor. Med en stjärnspäckad ensemble, inklusive Zendaya, Oscar Isaac och Rebecca Ferguson, och regisserad av den visionära Denis Villeneuve, är ’Dune’ inte bara en film – det är en upplevelse som tar dig till gränsen för din fantasi. Missa inte chansen att se denna episka saga på Kanal 9 och följ med på en resa till hjärtat av mörkret och ljuset inom oss alla..

Dune börjar 22:00 på Kanal 9

Trailer:

Läs mer om filmen på IMDB

Här hittar du alla dagens filmer som sänds på TV.

Skådespelare: Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Oscar Isaac, Josh Brolin, Stellan Skarsgård, Jason Momoa, Zendaya, Charlotte Rampling,

Lämna ett svar