Central Intelligence

Från Nörd till Spion: En Oväntad Hjälteuppstigning

När det förflutna kolliderar med nuet, förvandlas en revisors monotona liv till en actionpackad spionthriller. Upptäck hur en high school-återförening tar en oväntad vändning i ’Central Intelligence’.

Tänk dig att du får en chans att återuppleva dina skoldagar – men istället för nostalgi, kastas du in i en värld av hemliga uppdrag och internationella konspirationer. Detta är precis vad som händer Calvin, den forna skolans stjärna, när han återförenas med Bob, klassens en gång mobbade nörd, som nu är en topptränad CIA-agent. ’Central Intelligence’ är en film som bjuder på en perfekt blandning av humor, action och oväntade vändningar. Med Dwayne ’The Rock’ Johnson och Kevin Hart i huvudrollerna, levereras inte bara skratt utan också en tankeväckande blick på hur vårt förflutna kan forma oss på oväntade sätt. Följ med på en berg-och-dalbana av känslor och adrenalin när Calvin dras in i Bobs farliga värld, tvingad att navigera genom skottlossningar och svek. ’Central Intelligence’ är mer än bara en film; det är en resa som visar att hjältar kan komma i de mest oväntade formerna. Missa inte denna explosiva komedi som utmanar både skrattmusklerna och hjärtat!.

Central Intelligence börjar 21:00 på Kanal 5

Trailer:

Läs mer om filmen på IMDB

Här hittar du alla dagens filmer som sänds på TV.

Skådespelare: Dwayne The Rock Johnson, Kevin Hart, Amy Ryan, Danielle Nicolet, Jason Bateman, Aaron Paul, Ryan Hansen, Tim Griffin,

Lämna ett svar