Ghostbusters: Afterlife

Ghostbusters: Afterlife – En ny generation tar spökjakten till nästa nivå!

När det förflutna möter framtiden, är det dags för en ny generation Ghostbusters att stiga fram. Följ med på ett spännande äventyr i ’Ghostbusters: Afterlife’, där hemligheter avtäcks och familjeband testas.

I den senaste tillskottet till Ghostbusters-sagan, ’Ghostbusters: Afterlife’, tar vi oss till en liten stad där en ensamstående mamma och hennes två barn börjar ett nytt liv. Men det dröjer inte länge förrän de upptäcker att deras ankomst inte är någon tillfällighet. Familjens koppling till de ursprungliga Ghostbusters och det hemliga arvet från barnens morfar väver samman nutid med det förflutna på ett sätt de aldrig kunnat föreställa sig. Med en blandning av nostalgi och nyfikenhet, bjuder ’Ghostbusters: Afterlife’ in tittarna på en resa fylld med spänning, humor och hjärta. Missa inte chansen att se hur denna nya generation tar spökjakten till helt nya höjder. Sänds på TV3 – en filmkväll att se fram emot!.

Ghostbusters: Afterlife börjar 21:00 på TV3

Trailer:

Läs mer om filmen på IMDB

Här hittar du alla dagens filmer som sänds på TV.

Skådespelare: Carrie Coon, Finn Wolfhard, Mckenna Grace, Paul Rudd, Celeste O’Connor, Bill Murray, Dan Aykroyd, Ernie Hudson,

Lämna ett svar