Red 2

Explosiv Återförening: ’Red 2’ Blåser Liv i Actiongenren!

När pension inte innebär lugn och ro: ’Red 2’ tar oss på en vild jakt efter ett försvunnet kärnvapen med ett gäng pensionerade, men långt ifrån uttjänta, CIA-agenter.

I den actionpackade uppföljaren ’Red 2’ återvänder Bruce Willis som den charmigt farlige ex-CIA-agenten Frank Moses. Denna gång dras han och hans lika skickliga som roliga före detta kollegor in i en global jakt på ett försvunnet kärnvapen. Det som börjar som en motvillig återförening utvecklas snabbt till en adrenalinfylld äventyrstur över världen där de måste navigera genom ett minfält av yrkesmördare, terrorister och maktgalna politiker. Med en stjärnspäckad ensemble, inklusive Helen Mirren, John Malkovich och Mary-Louise Parker, levererar ’Red 2’ inte bara spänning och spektakulära actionscener, utan också en god dos humor. Missa inte chansen att se denna explosiva mix av action och komedi som sänds på TV6. ’Red 2’ är en påminnelse om att ålder bara är en siffra, särskilt när det gäller att rädda världen..

Red 2 börjar 21:00 på TV6

Trailer:

Läs mer om filmen på IMDB

Här hittar du alla dagens filmer som sänds på TV.

Skådespelare: Bruce Willis, John Malkovich, Mary-Louise Parker, Anthony Hopkins, Helen Mirren, Catherine Zeta-Jones, Lee Byung-hun, David Thewlis,

Lämna ett svar