Taken

Taken: En Hjärtstoppande Jakt Genom Paris

När en före detta CIA-agent tar sig an Paris undre värld för att rädda sin kidnappade dotter, blir varje sekund en kamp mot klockan. Upptäck den adrenalinfyllda thrillern ’Taken’!

I ’Taken’ får vi följa Bryan Mills (Liam Neeson), en före detta CIA-agent vars färdigheter sätts på prov på det mest personliga sättet möjligt. När hans älskade dotter Kim (Maggie Grace) reser till Paris och snabbt blir kidnappad, startar Bryan en desperat jakt för att hitta och rädda henne. Genom sina gamla kunskaper och kontakter navigerar han genom Paris skuggiga gator och undre värld, fast besluten att återföra sin dotter till säkerhet. ’Taken’ är inte bara en film om en fars kärlek och beslutsamhet; det är en adrenalinfylld thriller som håller dig på kanten av din plats från början till slut. Missa inte denna gripande berättelse om mod, överlevnad och jakt på rättvisa, sänds på TV6..

Taken börjar 21:00 på TV6

Trailer:

Läs mer om filmen på IMDB

Här hittar du alla dagens filmer som sänds på TV.

Skådespelare: Liam Neeson, Maggie Grace, Famke Janssen, Leland Orser, Jon Gries, David Warshofsky, Katie Cassidy, Holly Valance,

Lämna ett svar