Livet efter dig

Livet efter dig: En berörande resa mot hopp och kärlek

Dyk in i en gripande berättelse om oväntad vänskap, kärlek och livets outgrundliga vändningar med filmen ’Livet efter dig’.

I en värld där varje dag kan förändra allt, tar ’Livet efter dig’ oss med på en emotionell berg-och-dalbana som utforskar livets skörhet och skönheten i mänskliga relationer. Filmen berättar historien om Louisa ’Lou’ Clark, en sprudlande ung kvinna vars liv tar en oväntad vändning när hon blir personlig assistent åt Will Traynor. Will, en gång en äventyrslysten och framgångsrik aktiemäklare, har blivit rullstolsbunden efter en tragisk olycka, vilket har lämnat honom bitter och utan hopp om framtiden. Trots deras olikheter, utvecklar Lou och Will en djup och komplex relation som utmanar dem båda att se världen ur nya perspektiv. ’Livet efter dig’ är inte bara en film om kärlekens kraft, utan också en påminnelse om att hitta glädje i de små sakerna och vikten av att leva livet fullt ut. Missa inte denna hjärtevärmande film som lovar att röra vid dina känslor och kanske till och med förändra ditt sätt att se på livet..

Livet efter dig börjar 22:15 på TV4

Trailer:

Läs mer om filmen på IMDB

Här hittar du alla dagens filmer som sänds på TV.

Skådespelare: Emilia Clarke, Sam Claflin, Janet McTeer, Charles Dance, Matthew Lewis, Stephen Peacocke, Jenna Coleman, Brendan Coyle,

Lämna ett svar