San Andreas

San Andreas: En Hjärtstoppande Räddningsresa Genom Ett Ödelagt Kalifornien

När jorden skakar, är det familjebanden som sätts på prov. Följ med på en adrenalinfylld resa i ’San Andreas’, där en fars kärlek utmanar naturens krafter.

I den actionpackade filmen ’San Andreas’ kastas vi rakt in i kaoset som följer efter en förödande jordbävning i Kalifornien. Huvudpersonen, räddningspiloten Ray, spelas med intensitet och djup av Dwayne ’The Rock’ Johnson, vars karaktär ställs inför sitt livs utmaning. Med Los Angeles i ruiner och en dotter fast i San Francisco, inleder Ray en desperat kamp mot klockan för att rädda det som betyder mest för honom. Filmen är en berg-och-dalbana av känslor, där varje sekund är avgörande och varje val kan betyda skillnaden mellan liv och död. ’San Andreas’ är inte bara en visuell fest för ögonen med sina spektakulära specialeffekter och halsbrytande actionscener; den är också en påminnelse om kraften i mänsklig uthållighet och kärlekens obrytbara band. Missa inte denna gripande berättelse om mod, hopp och överlevnad som sänds på TV3. En film som garanterat håller dig på kanten av din plats från början till slut..

San Andreas börjar 21:00 på TV3

Trailer:

Läs mer om filmen på IMDB

Här hittar du alla dagens filmer som sänds på TV.

Skådespelare: Dwayne The Rock Johnson, Carla Gugino, Alexandra Daddario, Ioan Gruffudd, Archie Panjabi, Paul Giamatti, Hugo Johnstone-Burt, Art Parkinson,

Lämna ett svar