King of Thieves

Girighetens Pris: En Sann Historia Bakom Juveltjuvenas Sista Kupp

När pensionerade brottslingar återförenas för en sista stöt, förvandlas drömmen om den perfekta kuppen snabbt till en mardröm. Upptäck den sanna berättelsen bakom ’King of Thieves’, en film som blottlägger girighetens verkliga kostnad.

I hjärtat av Londons glittrande juveldistrikt planerar ett gäng pensionerade brottslingar det som ska bli deras sista och mest spektakulära stöt. ’King of Thieves’ är baserad på den otroliga sanna historien om en av de största juveltjuvarna i brittisk historia. Med en stjärnspäckad ensemble, inklusive Michael Caine och Ray Winstone, tar filmen oss med på en resa fylld av spänning, svek och oväntade vändningar. Vad som börjar som en perfekt planerad kupp, eskalerar snabbt till en intensiv kamp fylld av girighet och interna stridigheter. Denna film är inte bara en berättelse om brott; det är en fascinerande skildring av mänskliga relationer, åldrande och den oemotståndliga dragningskraften av ett sista äventyr. Missa inte ’King of Thieves’ på Kanal 9 – en film som garanterat håller dig på kanten av din plats, samtidigt som den ger en djupare inblick i vad som driver människor till att korsa gränsen för lag och moral..

King of Thieves börjar 22:00 på Kanal 9

Trailer:

Läs mer om filmen på IMDB

Här hittar du alla dagens filmer som sänds på TV.

Skådespelare: Michael Caine, Charlie Cox, Jim Broadbent, Tom Courtenay, Ray Winstone, Paul Whitehouse, Michael Gambon, Francesca Annis,

Lämna ett svar