Ballar av stål – nu även med kändisar

I Ballar av stål tävlar fem orädda komiker mot varandra i att provocera och överraska en intet ont anande omgivning inför en dold kamera. Programledaren André Wickström leder sen publiken i en omröstning om vem av komikerna som hade mest ballar och var roligast.

Den komikern blir krönt till vinnare och kommer ett steg närmare den hett eftertraktade vinsten som delas ut i finalen. I varje program är också en kändis med som bisittare. Han eller hon är också själv ute på stan och bevisar att den också har ballar av stål. I första programmet är det fotografen Bingo Rimér som bokar in ett möte med chefen för sveriges bingohallar och föreslår ett samarbete. I det andra programmet testar skådespelaren Johannes Brost hur mycket han kan sälja sig själv till en reklambyrå. Övriga kändisars identitet hålls topphemliga till inspelningarna är klara.

Fem komiker är med och tävlar i säsong tre av det mytomspunna, omdebatterade och väldigt framgångsrika humorprgrammet. Alla med var sin karaktär som de tror ska ta dem hela vägen fram till toppen av prispallen.

Bemanningsmannen – Christian Åkesson
Den sämsta sidan av ett dåligt bemanningsföretag! Bemanningsmannen ser inget jobb som för stort eller för svårt, bara han får göra som han själv vill! Ju fler yrken han testar desto fler kan han misslyckas med. Vi får bland annat se honom som taxichaufför och på en kemtvätt.

Bokstavsbarnet – David Druid
Livet är ett spel. Och han bestämmer reglerna. Bokstavsbarnet är killen som alla vill slå. Bokstavligen. Han hittar på utmaningar i vardagen och utsätter sig för fara, vem vet hur arg en taxichaffis kan bli om man tar springnota?

Måndagsexemplaret – Mina Lindbäck
Måndagsexemplaret är spermien som aldrig borde nått fram till ägget. Hon testar folks välvilja och tålamod till bristningsgränsen. Hur mycket kan man egentligen komma undan med när man utsätter samhället och sina medmänniskor för sina sjukdomar, besvär och handikapp?

Kalmarkärringen – Yvonne Johnsson
Kvinnan som nollåttorna önskar aldrig hade hittat huvudstaden. Kalmarkärringen är en salig blandning av moralism, Kalmarsund och jävla massa kärring och hon ger sig på stockholmarna med moralpredikningar, gnäll och ett och annat gudsord.

Frifräsaren – Messiah Hallberg
Sätter sprätt på allt – pengar och medmänniskor likaså. När andra säger nej rycker han in och gör det som behövs. Frifräsaren är mästare på vaskning, stiliga kostymer och har en helt egen absurd version av logik.

Premiär: måndag 7 mars 22.00 på Kanal 5

1 tanke kring ”Ballar av stål – nu även med kändisar

Lämna ett svar