Christine bjuder in till partaj igen


Partaj är äntligen tillbaka! Varje söndag med start den 18 mars ser du Christine Meltzer och Johan Petersson och en mängd andra skådespelare, komiker och särskilda gäster tolka veckan som gått via sketcher, parodier och imitationer. Precis som i höstas varvas förinspelade sketcher med delar som framförs direkt inför en festglad studiopublik.

Vi träffar välkända karaktärer från förra säsongen som till exempel den yppiga bloggerskan Kazoo, men bjuds också på nya bekanta. Den luttrade tatueraren som tolkar kundens önskemål lite som han vill, den självuppfyllde singer/songwritern Sara Larsson och de emotionellt handikappade fotbollskillarna i mysprogrammet Café Bärs är några nya söndagsvänner.

Det blir också en rafflande såpa när vi under hela serien får följa arbetet ombord på ett flygbolag, budgetbolaget Far å flyg! Där är inget problem för litet för inte kunna att starta kaos i luften och vi ser Christine Meltzer i rollen som den gravt pilska flygvärdinnan som alltid vill ta med fler medlemmar i 10.000 metersklubben. Varje program har också en megastjärna som programledare! Som möjligtvis är en imitation.

Säsongspremiär: söndag 18 mars 21.00 på kanal 5

Lämna ett svar