Dramat på Wisteria Lane forstätter

Desperate Housewives - Marcia Cross som Bree Hodge, Eva Longoria Parker som Gabrielle Solis, Felicity Huffman som Lynette Scavo, Teri Hatcher som Susan Mayer & Dana Delany som Katherine Mayfair.  foto:disney

I säsongsavslutningen av Desperate Housewives lämnades många frågor obesvarade och vi kan sannolikt se fram emot en händelserik höst. Ny i casten är Drea de Matteo (Sopranos) som spelar husfru med italienska rötter.
Drea har sagt att hon är en stor fan av serien och hon avslöjar att hon kommer att röra till ordentligt i grytan på Wisteria Lane.
I vårens säsongsavslutning av Desperate Housewives såg vi en av seriens mest älskade karaktärer, mansslukerskan Edie Britt, försvinna när hon omkom i en bilolycka. Hennes avsked lämnar plats för en ny spännande husfru, Angie, spelad av Drea de Matteo. De Matteos dyker upp på Wisteria Lane med sin man och sin 19-årige son och det visar sig snart att de, liksom så många andra i grannskapet, har många lik i garderoben.

I sommarens sista avsnitt inledde Bree en relation med Susans före detta man Carl som hon anlitat som advokat. Frågan är dock om Bree någonsin kommer få igenom en skilsmässa med Orson? Lynette, som känt sig hängig och trött en tid och trott att cancern var tillbaka, fick reda på att hon var gravid. Gabrielle och Carlos kände sig tvingade att ta hand om Carlos brorsdotter Ana. Det dröjde dock inte länge innan Gabrielle upptäckte att den söta, oskuldsfulla Ana hade ett speciellt sätt att få vad hon vill ha. Och så lyckades Susan tack vare Mikes hjälp fly undan Daves mordförsök. Frågan är nu om hon kan förneka sina känslor för honom eller om de hittar tillbaka till varandra?

Säsongspremiär för Desperate Housewives: Tisdag 6 oktober 21.00 på Kanal 5

2 tankar kring ”Dramat på Wisteria Lane forstätter

Lämna ett svar