Kärlekstörstande bönder får ny chans i säsong tre av Bonde söker fru

Bonde söker fru foto:tv4

Amors pilar har träffat mitt i prick flera gånger under de två första säsongerna av succéprogrammet Bonde söker fru. Och nu börjar TV4 arbetet med att söka nya manliga och kvinnliga singelbönder. Alla med samma dröm och önskan, att träffa den rätta. Programledare även den tredje säsongen är Linda Isacsson.

I Bonde söker fru följs svenska bönder och deras möten med potentiella partners samtidigt som tv-tittarna får en inblick i hur livet och arbetet på svenska bondgårdar ser ut. Linda Isacsson leder som vanligt programmet, även hon är ovanligt stor.

– Det kommer nog bli lite speciellt att spela in de första programmen med tanke på att jag då är gravid i 8:e månaden, men det känns tryggt att få hänga med bönder under den perioden, dom är lugna och starka och så har dom ju ofta stor erfarenhet av födslar av olika slag, säger Linda Isacsson.

De båda tidigare säsongerna har varit stora tittarsuccéer med ett snitt runt 1,5 miljoner tittare per program. Och det har även varit succé när det gäller funnen kärlek. Första säsongen gav bland annat ett storslaget vinterbröllop mellan Mikael Larsson och Marita Carlqvist och den senaste ledde till förlovningar mellan Anders Jönsson och Isabel Ornby och Susanne Brännemo och Per-Inge Södervall.

– Det här är ett program som man bara inte kan få nog av, det är charmigt, romantiskt och äkta på alla sätt och vis. Jag ser väldigt mycket fram emot att få lära känna fler bönder och i den mån det går hjälpa dom att finna kärleken. Det har ju gått väldigt bra för så många hittills och jag har höga förhoppningar, säger Linda Isacsson.

De lantbrukare som söker, och blir utvalda att medverka i Bonde söker fru, presenteras i två specialprogram under våren där de visar sina hem, dagliga sysslor och berättar om sig själva. Därefter uppmanas tv-tittarna att skicka ett brev till den bonde som väcker mest nyfikenhet och som man skulle vilja träffa. Senare under hösten får TV4:s tittare följa fyra bönder och deras möten med potentiella partners som de valt ur sina brevhögar. Och så småningom får några av beundrarna flytta in hos sin favoritbonde och testa livet som lantbrukare och lära känna honom eller henne bättre.

Idag på TV 4

2 tankar kring ”Kärlekstörstande bönder får ny chans i säsong tre av Bonde söker fru

Lämna ett svar