Lagerbäcks star quality och gyttjebrottning i Boston Tea Party

På måndag kväll handlar Boston Tea Party om kändisar och Superfemman lämnar forskarvärlden för en stund när David Hasselhoffs fyllevideo och Paris Hiltons storhet diskuteras.

Kändisforskaren Nanna Gillberg är gäst när Filip och Fredrik gottar ner sig i dagens ”Skäggiga damen”-fenomen, kändisvärlden. Programledarparet provar att göra dokusåpaturné tillsammans med Brinkenstjärna i Eslöv. Det blir en vild festnatt med ingredienserna karaoke, skumparty, kändisbartending och gyttjebrottning. Dessutom kollar vi på hur det gick med Filip och Fredriks omskrivna besök på svenska fotbollslandslagets presskonferens. Programledaren Eva Nazemson kommer på besök till studion för att berätta om hur det känns att bli känd på grund av en kaskadspya och det blir en stående ovation för George Clooney.

I studion bisitts Filip och Fredrik av fem knivskarpa experter i Superfemman – statsvetaren Stig-Björn Ljunggren, beteendevetaren Rio Cederlund, historikern Anders Blomqvist, läkaren Stefan Brandt och fysikern Patrik Norqvist.

Kanal 5 Måndag 12 november 21.55

Lämna ett svar