Nya avsnitt av Vem kan slå Filip & Fredrik


Med sällan skådat självförtroende har Filip & Fredrik slagit superbegåvningar, landslagsmän och kraftkvinnor. Nu väntar en ny säsong där radarparet ställs mot tyngre, högre, svettigare och svårare utmaningar än någonsin.

Vad sägs om en familj med 11 barn eller supercoacherna Magdalena Forsberg, Louise Karlsson, Yannick Tregaro och Björn Ferry.
Nu ska nya svenskar få chansen att slå Filip & Fredrik! Programledaren Pontus Gårdinger leder den tredje omgången av det framgånsrika programmet, som tidigare år letts av Ingvar Oldsberg (2008) och Felix Herngren (2009). Gårdinger har laddat upp med 76 olika grenar inför säsongen. Till exempel Ättestupan (hinderbana på hög höjd), Rullstolsrace, Pantzarvagn och Paintball och gamla favoriter som Bilfotboll, Boxning och Musikquiz.

För att jämna ut oddsen får Filip & Fredrik den här gången möta tuffare motstånd än någonsin. Det är personer som är både starka, snabba, smarta, allmänbildade och som inte minst besitter en kraftfull tävlingsinstinkt. De som tävlar ensamma får dessutom en coach som stöd. Magdalena Forsberg, Louise Karlsson, Yannick Tregaro och Björn Ferry är supercoacherna som gör vad de kan för att se till att Filip & Fredrik förlorar.

Säsongspremiär på Kanal 5: söndag 7 november 20.00

Lämna ett svar