Premiär för hyllade Heroes i TV4

Heroes i TV4

Heroes är tv-succén om helt vanliga människor med förmågan att göra det omöjliga. Med 15 miljoner tittare varje vecka i USA blev programmet en av NBC:s mest sedda dramaserier på flera år. Onsdagen den 5 september klockan 21.00 är det dags för premiär i TV4.

Heroes tar fart när den indiske genforskaren Mohinder Suresh (Sendhil Ramamurthy) upptäcker, vid sin fars mystiska död, en hemlig teori att människor med superkrafter lever mitt ibland oss. Mohinder ger sig av för att söka efter sanningen bakom faderns upptäckter, och vad som egentligen hände honom. Samtidigt upptäcker ett antal människor runtom i världen att de besitter övernaturliga krafter.

Den unge drömmaren Peter Petrelli (Milo Ventimiglia, Gilmore Girls) försöker övertyga sin bror, den högt uppsatte politikern Nathan (Adrian Pasdar, Judging Amy) om att han kan flyga. Hejaklacksledaren Claire Bennet (Hayden Panettiere) blir varse att hon är osårbar, kanske till och med odödlig. Strippan Niki Sanders (Ali Larter) kämpar för att försörja sin unge son Micah (Noah Gray-Cabey) då hon upptäcker att hennes spegelbild döljer en skrämmande hemlighet. Den begåvade konstnären Isaac Mendez (Santiago Cabrera) kan måla händelser i framtiden, medan den nedgångne polisen Matt Parkman (Greg Grunberg, Alias, Felicity) plötsligt får förmågan att höra vad andra människors tänker. Och i Japan upptäcker den unge kontoristen och serieälskaren Hiro Nakamura (Masi Oka, Scrubs) att han med ren viljestyrka kan få tiden att stanna, och dessutom förflytta sig i tid och rum.

När denna brokiga samling människor börjar behärska sina nyvunna kunskaper inser de att de har ett gemensamt öde – att rädda världen.

I USA blev tv-serien, som är skapad av Tim Kring (Jordan, rättsläkare), en av NBC:s mest sedda dramaserier på flera år med närmare 15 miljoner tittare per program. Serien var dessutom det mest sedda nya programmet i den eftertraktade målgruppen 18-49 år. Inspelningarna av den andra säsongen påbörjades under sommaren.

Heroes sänds i TV4 på onsdagar och torsdagar klockan 21.00 med premiär onsdagen den 5 september.

Lämna ett svar