Sexsiffriga Lotta och Andreas öser på i Så ska det låta

Bildtext: De medverkande i kvällen program, Andreas Lundstedt, Putte Nelsson, Britta Bergström, Peter Settman, Lotta Engberg, Stefan Gunnarsson och Amit Paul.
Foto: Carl-Johan Söder/SVT

Lotta Engberg och Andreas Lundstedt har medverkat sex gånger tidigare i ”Så ska det låta”. Och om någon undrar varför kommer svaret i kväll. Medryckande är bara förnamnet. Lotta tävlar ihop med f d A-Teen-medlemmen Amit Paul. Andreas Lundstedt sjunger med körveteranen Britta Bergström.

Det är grym puls i kvällens musiklek. Det sjungs i duetter och kör, dansas och flirtas. Programledaren Peter Settman åker med i bara farten.

Lotta Engberg är dansbandsdrottning och schlagerveteran som buggat hem segern i Melodifestivalen, agerat äktenskapsmäklerska i TV och på senare år också tagit upp konkurrensen med Anders Lundin och Skansen genom sina succéfyllda allsångskvällar på Liseberg i Göteborg. Just nu är hon aktuell som körledare i grannkanalen.

Amit Paul började karriären i Abba Teens som senare bytte namn till A-Teens. Gruppen turnerade världen över, sålde massor med plattor och stod på samma scen som exempelvis Britney Spears, Whitney Houston och N Sync. Nu är Amit soloartist och aktuell med sitt första album.

Andreas Lundstedt är drivande medlem i pop/disco-gruppen Alcazar och gjorde för ett par år sedan succé som huvudrollsinnehavare i musikalen ”Saturday Night Fever” på Oscars-Teatern i Stockholm.

Britta Bergström är körtjej från Gävle som helst vill vara i bakgrunden och därför kallas för Sveriges mest kända okända sångerska. Hon har körat bakom alla stora svenska artister och även i de flesta Melodifestivaler de senaste tio åren. Men i kväll visar hon att hon står på högst egna ben.

tv-påminnelsePåminnelse för SVT1 – Så ska det låta

Lämna ett svar