Sommarspelen 2011


Hur snabb är du i grenen 100 meter med simfötter? Nu sätter 16 svenska kändisar tänderna i de utmaningar som inte ännu blivit officiella OS-grenar. Felix Herngren och Hans Wiklund kommenterar och Thomas Ravelli är reporter när bland andra Christer Sandelin, Glenn Hysén och Gurkan Gasi ger sig in i Sommarspelen i Kanal 5.

Det finns de som tränar på att springa snabbt, hoppa högt, kasta långt och dyka snyggt. Och så finns det de som inte gör det. I Sommarspelen premieras de som inte snöat in på klassiska OS-grenar utan som med styrka, kaxighet, elegans och en stor portion humor kan ta sig an de lite större utmaningarna i livet. Som att springa 100 meter – med grodfötter eller hoppa simhopp – och landa i en tjusig pose. Bland de tävlande hittar vi kämpar som Glenn Hysén, Christer Sandelin, Peter Wahlbäck, Sara Lumholdt, Martin Melin, Kishti Tomita och Gurkan Gasi. Reporter är Thomas Ravelli och allt kommenteras av Felix Herngren och Hans Wiklund.

De tävlande är:
Fadde Darwich, Christer Sandelin, Glenn Hysén, Anton Körberg, Tore Kullgren, Katrin Zytomierska, Annie Seel, Tyra Sjöstedt, Peter Wahlbäck, Gurkan Gasi, Martin Melin, Bobby Unducu, Zubeyde Simsek, Sarah Lumholdt, Kishti Tomita och Angela Monroe.

Premiär: söndag 11 september 20.00

Lämna ett svar