Sveriges humorelit är torsk på tuben

Sveriges humorelit går loss på nätets roligaste klipp
Sveriges humorelit går loss på nätets roligaste klipp
Det finns oändligt många roliga, knäppa och helt bisarra klipp pånätet. Nu låter vi några av Sveriges roligaste människor tävla om vem som kan dra humorn ännu längre. TV3 med programledaren Tobbe Blom presenterar stolt ett program helt ägnat åt att improvisera runt klipp med skojigheter som läskiga stalkerkatter och fuldansande barn. Torsk på tuben – vad dina skrattmuskler alltid velat ha men aldrig vågat be om.

Fyrverkerikrig i ett badkar. Världens obehagligaste lilla pyskokatt. Mannen som försöker ta en sup från polisens alkomätare. Sjukt roliga klipp, och ännu roligare blir det såklart när vi låter en minibusslast komiker gå loss på dem. I Torsk på tuben tävlar två lag bestående av några av Sveriges bästa komiker i att improvisera, utveckla och bara skämta vidare utifrån några av de roligaste klipp vi kan hitta på nätet.

Programledare är ingen mindre än Tobbe Blom (”Tobbe Trollkarl”) som vi i våras såg i Kändishoppet på TV3 och nu för första gången leder ett humorprogram för hela familjen. I premiärprogrammet får vi bland annat veta hur en säl skulle låta om den såg ut exakt som Erik Ekstrand och varför det är väldigt olämpligt att skämta om sushi. Dessutom – Torsk på tubens flygande reporter ger sig ut på stan för att visa klipp för vanliga damer i det rafflande tävlingsmomentet ”vad säger tant?”.

Premiär på TV3 Tisdag 27 augusti kl 20.00

Lämna ett svar