Sveriges roligaste sjukling sjunger ut

Så ska det låta Lag Putte Nelsson med Åsa Fång och Robert Gustafsson. Foto: Carl-Johan Söder/SVT

Det är möjligt att Robert Gustafsson ligger i horisontalläge och tittar på sin insats i fredag kvällens ”Så ska det låta”. En ljumskbråckoperation är nämligen inplanerad under veckan. Men på fredag kväll kan tittarna se honom i toppform. Robert tävlar ihop med Åsa Fång mot Magnus Carlsson och Ace of Base-sångerskan Jenny Berggren.

Robert Gustafsson har korats till ”Sveriges roligaste man” i många media och till och med till ”Världens roligaste man” av SVT-programmet ”Folktoppen”. Karriären startade på 70-talet hemma i Skövde. Robert har deltagit flera gånger tidigare i ”Så ska det låta” och visat prov på sin eminenta sång- och imitationsförmåga. Elvis är en av specialiteterna.

Robert tävlar i Stefan Gunnarssons lag tillsammans med en av sina medspelare i vinterns komedisuccé ”Rivierans guldgossar”: Åsa Fång rör sig obehindrat mellan sång-teater- och musikalscener och är en hängiven Edith Piaf-tolkare.

I Putte Nelssons lag tävlar: Jenny Berggren som är en av originalmedlemmarna i återuppståndna gruppen Ace of Base. Gruppen som med ofattbara 25 miljoner ex fortfarande har världsrekordet för sålda debutskivor! Bara ABBA och Roxette av svenska grupper har sålt fler skivor sammanlagt!

Hon kamperar ihop med Magnus Carlsson, sångaren med det oemotståndliga leendet som slog igenom med dansbandet Barbados, blev soloartist, värvades till pop- och discogruppen Alcazar innan han blev soloartist igen. Han har deltagit hela sju gånger i Melodifestivalen, och är också något av en ”Så ska det låta”-veteran.

Både Magnus och Robert gör sin femte omgång i Så ska det låta medan Åsa och Jenny är debutanter.

Fredag 14 mar 2008 kl 20.00: SVT1 Så ska det låta

2 tankar kring ”Sveriges roligaste sjukling sjunger ut

Lämna ett svar