The Huntsman: Winter's War

Missa inte magin i The Huntsman: Winter’s War – ikväll på Kanal 5!

Den mörka och förtrollande världen i ”The Huntsman: Winter’s War” hotas när Drottning Ravennas iskalla syster, Freya, reser för att få tag på den magiska spegeln. Men när hon upptäcker att hennes syster har en chans till återupplivning, hotas riket av en ofattbart stor fara. Utforska det fantastiska landet och kasta dig in i detta episka äventyr där kampen om överlevnad och magiska krafter står i fokus.

Filmen ”The Huntsman: Winter’s War” är en spännande berättelse om drottning Ravennas syster, Freya. Efter att ha hört om sin systers tragiska öde bestämmer sig Freya för att samla sina krigare och återföra den magiska spegeln till den enda häxa som fortfarande kan dra nytta av dess krafter.

Men när Freya upptäcker att hennes syster går att återuppliva, blir hela det förtrollade landet plötsligt hotat. Det står inför sitt största hot någonsin. Freya måste nu kämpa mot både sin syster och sina egna inre demoner för att rädda sitt folk och skydda det magiska riket.

”The Huntsman: Winter’s War” är en actionfylld och spännande film fylld med fantastiska effekter och en intrikat berättelse om systerlig rivalitet och kampen mellan gott och ont. Med en enastående ensemble av skådespelare, inklusive Charlize Theron och Emily Blunt, tar filmen oss med på en hisnande resa genom den magiska världen av häxor, krigare och förtrollning.

Med en blandning av action, äventyr och fantasy är ”The Huntsman: Winter’s War” en film som kommer att tillfredsställa alla som älskar spänning och fantasy. Det är en historia om kärlek, förlåtelse och mod, som visar att även i den mörkaste stunden kan hoppet och kraften inom oss övervinna alla utmaningar..

The Huntsman: Winter’s War börjar 17:40 på Kanal 5

Trailer:

Läs mer om filmen på IMDB

Här hittar du alla dagens filmer som sänds på TV.

Skådespelare: Chris Hemsworth, Charlize Theron, Emily Blunt, Jessica Chastain, Nick Frost, Rob Brydon, Sheridan Smith, Alexandra Roach,

Lämna ett svar