Per Gessle, Europe, Moneybrother i Sommarkrysset

Per Gessle, Europe, Moneybrother, Peter Jöback och Peter Stormare i Sommarkrysset

Sommarkrysset presenterar nu majoriteten av de välkända artister och band som står på Gröna Lunds stora scen i sommar. Per Gessle, Moneybrother, Peter Jöback, Europe, Jessica Andersson och Peter Stormare är bara några av dem som gästar Gry Forssell i TV4:s direktsändning.

Per Gessle medverkar den 14 juli i Sommarkrysset – med Lottodragningen och framför två låtar, en från nya albumet och en gammal goding. Peter Stormare gör ett exklusivt sång-framträdande den 28 juli tillsammans med The Poodles, med en låt från The Poodles nya skiva.

I Sommarkryssets finalprogram den 25 augusti uppträder Peter Jöback med material från den nya skivan som släpps i början av hösten. Även Moneybrother står på scen och framför en singel från sitt nya engelskspråkiga album och den svenska pudelrockens giganter Europe avslutar Sommarkryssets säsong med klassikern The Final Countdown.

Den 18 augusti sätter Kenneth & the Knutters punkt för sin 25-åriga karriär med ett medley av alla sina kända hits, och den 16 juni framför Jessica Andersson Marie Fredrikssons Efter stormen.