Unlocked

Spännande thriller Unlocked visas ikväll på TV6 – Klicka här för att upptäcka en värld av spioneri och action!

Upplev spänningen och intrigen i actionthrillern Unlocked när förhörsledaren Alice Racine dras in i en farlig katt-och-råtta lek med CIA, där Londons framtid hänger på en skör tråd. Efter ett traumatiskt misslyckande i Paris, där terrorattentat kostade flera människoliv, tvingas Alice att återvända till sitt farliga jobb. Men när hon blir förledd och dras in i en hänsynslös plan hotas hela London av en potentiell biologisk attack. Kommer Alice lyckas avslöja sanningen i tid för att rädda sin stad och stoppa oväntade fiender från att ta kontroll? Unlocked bjuder på halsbrytande action och psykologiska möten som kommer att hålla dig på helspänn hela vägen.

Unlocked är en spännande och actionfylld film som kretsar kring CIA:s förhörsledare Alice Racine. Efter ett traumatiskt misslyckat uppdrag i Paris, där flera människor förlorade sina liv i ett fruktansvärt terrorattentat, har Alice dragit sig tillbaka från sitt farliga yrke.

Men när hon oväntat blir kallad tillbaka i tjänst för att förhöra en misstänkt terrorist, blir hon förledd och hamnar mitt i en häpnadsväckande konspiration. Alice upptäcker att London hotas av en potentiellt förödande biologisk attack som kan leda till oberäkneliga följder för hela världen.

Med sitt yrkeskunnande och sin starka instinkt måste Alice navigera genom en farlig labyrint av lögner, förräderi och hemliga agendor för att förhindra den kommande attacken. Hon tvingas samarbeta med oväntade allierade och riskera allt för att rädda staden och tusentals liv.

Unlocked är en spännande thriller som fängslar tittaren från första stund. Med en stark kvinnlig huvudroll och en intensiv berättelse om förräderi och överlevnad, erbjuder filmen en nagelbitande resa genom internationell spionverksamhet och globalt hotade säkerheter.

Sammanfattningsvis är Unlocked en rafflande film som utforskar konsekvenserna av makt, svek och personligt ansvar i en värld full av faror och intriger. Det är en historia om att övervinna sina egna rädslor och göra det som krävs för att skydda det man håller kärt..

Unlocked börjar 21:00 på TV6

Trailer:

Läs mer om filmen på IMDB

Här hittar du alla dagens filmer som sänds på TV.

Skådespelare: Noomi Rapace, Orlando Bloom, Toni Collette, John Malkovich, Michael Douglas, Matthew Marsh, Makram J. Khoury, Brian Caspe, Peter O’Brien, Lorenzo di Bonaventura, Georgina Townsley,

Lämna ett svar