Hostiles

Spännande westerndrama Hostiles visas ikväll på TV6 – missa inte en hjärtskärande resa genom det vilda västern!

En krigshjälte, en döende Cheyenne-hövding och en ung änka kämpar för överlevnad genom farligt territorium i den gripande och hjärtskärande westernfilmen Hostiles.

Hostiles är en gripande westernfilm som utforskar teman som förlåtelse, försoning och överlevnad i en brutal och ogästvänlig värld. Handlingen följer Joseph Blocker när han försöker navigera genom farligt territorium med en grupp oväntade följeslagare, inklusive en döende Cheyenne-hövding och en ung änka som kämpar med sorgen efter att ha förlorat sin familj. Tillsammans måste de övervinna hinder och fiender för att nå sin slutdestination, och under den farliga resan utvecklas starka band och väckas insikter om det förflutna och framtiden. Med imponerande skådespelarprestationer och vackert fotoarbete fångar filmen essensen av det amerikanska vilda västern och bjuder på en djupt gripande och fängslande berättelse..

Hostiles börjar 22:00 på TV6

Trailer:

Läs mer om filmen på IMDB

Här hittar du alla dagens filmer som sänds på TV.

Skådespelare: Christian Bale, Rosamund Pike, Wes Studi, Jesse Plemons, Adam Beach, Rory Cochrane, Peter Mullan, Scott Wilson,

Lämna ett svar