The Virtuoso

Spänning och intriger i TV6:s kvällsfilm – missa inte The Virtuoso!

I den actionfyllda thriller-filmen ”The Virtuoso” sveps tittaren med i en spännande berättelse om en professionell mördare som står inför fara och förräderi när han tar sig an ett nytt uppdrag i en stillsam småstad. Men när han inser att hans mysteriösa mål inte är vem han trodde blir det en kamp mot klockan för att överleva och avslöja sanningen.

I filmen The Virtuoso kastas en professionell mördare in i en värld av fara, förräderi och mord när han tar sig an ett nytt uppdrag från sin hemlighetsfulla chef. Trots att han är en skicklig torped, har han fått bristfällig information om sitt mål och tvingas navigera genom en labyrint av intriger och falska ledtrådar för att avsluta uppdraget. I den sömniga småstaden där handlingen utspelar sig står han inför faror från alla håll och det blir allt tydligare att hans uppdrag är mer komplicerat än han först trodde. Med spänning och oväntade vändningar tar The Virtuoso med tittarna på en nervkittlande resa genom en värld där inget är som det verkar och där varje beslut kan vara avgörande för överlevnad..

The Virtuoso börjar 22:15 på TV6

Trailer:

Läs mer om filmen på IMDB

Här hittar du alla dagens filmer som sänds på TV.

Skådespelare: Anson Mount, Abbie Cornish, Anthony Hopkins, Eddie Marsan, Richard Brake, David Morse, Chris Perfetti, Lory Molino,

Lämna ett svar