Escape Plan 2: Hades

Sväva in i det okända med Sylvester Stallone i Escape Plan 2: Hades – Ikväll på TV6!

Ray Breslin, den framstående experten på att fly från supersäkra fängelser, är tillbaka i den andlöst spännande actionfilmen Escape Plan 2: Hades. När Ray’s lojala medarbetare Shu Ren försvinner och hamnar i ett futuristiskt och högteknologiskt fängelse är det upp till Ray att be om hjälp från sina gamla partner för att rädda honom. Fastnera säkerhetsbältena för denna adrenalinfyllda räddningsinsats som kommer att testa gränserna för deras mod och listighet.

Escape Plan 2: Hades är en actionfylld och spännande film som följer Ray Breslin, en expert på att befria fångar från osäkra fängelser. Han leder ett team av säkerhetsspecialister som är de bästa inom sitt område. Men när Rays mest pålitliga medarbetare, Shu Ren, kidnappas och placeras i ett extremt avancerat och datorstyrt fängelse, ställs Ray inför en utmaning som han aldrig tidigare upplevt.

För att hitta Shu Ren och rädda honom från sitt öde, måste Ray vända sig till sina gamla vänner för hjälp. Tillsammans beger de sig in i Hades, ett fängelse som är känt för att vara omöjligt att fly från. Ray och hans team måste nu övervinna hinder, pussel och farliga motståndare för att få tillbaka Shu Ren och avslöja sanningen bakom hans fångenskap.

Escape Plan 2: Hades är en explosiv och adrenalinpumpande film med imponerande actionscener och spännande twistar. Med en stjärnspäckad ensemble, inklusive Sylvester Stallone och Dave Bautista, levererar filmen en oavbruten spänning som kommer att hålla tittarna på kanten av sina säten. Den är perfekt för alla actionälskare som är ute efter en adrenalinkick och oväntade vändningar. Escape Plan 2: Hades tar oss med på en farlig resa in i en värld där inget är som det verkar, och där bara de starkaste överlever..

Escape Plan 2: Hades börjar 21:00 på TV6

Trailer:

Läs mer om filmen på IMDB

Här hittar du alla dagens filmer som sänds på TV.

Skådespelare: Sylvester Stallone, Dave Bautista, Jaime King, Jesse Metcalfe, Huang Xiaoming, Lydia Hull, Baylee Curran, Ashley Cusato, Miles Chapman, Ted Fox, Mark Stewart,

Lämna ett svar