The Bourne Legacy

The Bourne Legacy: Spänningsfylld action ikväll på Kanal 9!

I actionfyllda ”The Bourne Legacy” får vi följa den modiga och genetiskt manipulerade agenten Aaron Cross, vars överlevnad hänger på tråden när han hamnar mitt i en farlig konspiration inom underrättelsevärlden. Med bara sina exceptionella färdigheter som vapen, måste Cross avsluta det som Jason Bourne en gång startade och kämpa för sitt eget liv. Ett adrenalinfyllt äventyr som kommer att få pulsen att rusa och tårarna att rinna.

The Bourne Legacy är en spännande film som tar vid där Jason Bourne-serien slutade. I filmen får vi följa den genetiskt manipulerade agenten Aaron Cross, spelad av Jeremy Renner, när han blir utsatt för en farlig konspiration inom underrättelsevärlden.

Aaron Cross tvingas använda alla sina unika färdigheter för att överleva och avslöja sanningen bakom den ondskefulla plan som Jason Bourne en gång påbörjade. Genom att ge oss en inblick i det undre skeendet inom underrättelseverksamheten, avslöjas en mörk värld av spioneri och manipulation.

Filmen bjuder på intensiva actionscener och överraskande vändningar, vilket gör att man som tittare sitter på helspänn från början till slut. Jeremy Renner gör en imponerande rolltolkning som den smarta och skickliga Aaron Cross, och vi får följa honom när han tar sig genom olika farliga situationer och möter sina fiender på vägen.

The Bourne Legacy är en spännande och adrenalinfylld film som inte bara erbjuder en lysande uppföljare till Jason Bourne-serien, utan också tar oss djupare in i konspirationernas värld och visar oss vad som egentligen pågår bakom kulisserna i underrättelsevärlden. En film som definitivt kommer att tillfredsställa fans av action och thriller-genren..

The Bourne Legacy börjar 22:00 på Kanal 9

Trailer:

Läs mer om filmen på IMDB

Här hittar du alla dagens filmer som sänds på TV.

Skådespelare: Jeremy Renner, Rachel Weisz, Edward Norton, Stacy Keach, Dennis Boutsikaris, Oscar Isaac, Joan Allen, Albert Finney,

Lämna ett svar