Us

Us: En Skräckfylld Resa till Spegelvärlden

Dyk ner i Jordan Peeles mästerverk ’Us’, där en familjesemester förvandlas till en mardröm när de ställs öga mot öga med sina ondskefulla dubbelgångare. En film som utmanar gränserna för skräckgenren och får dig att ifrågasätta din egen identitet.

I ’Us’, en film som snabbt cementerade Jordan Peeles status som en mästare inom modern skräck, bjuds vi in till en värld där det vardagliga och det övernaturliga kolliderar med skrämmande resultat. Filmen följer Adelaide Wilson (spelad av den Oscar-vinnande Lupita Nyong’o) och hennes familj under vad som börjar som en idyllisk semester vid kusten. Men en ouppklarad händelse från Adelaides barndom kastar en mörk skugga över familjens tillvaro. När natten faller, och fyra mystiska siluetter visar sig utanför deras sommarhus, inleds en kamp för överlevnad som är lika mycket psykologisk som fysisk.

Peeles förmåga att väva samman social kritik med hjärtskärande skräck är oöverträffad, och ’Us’ är inget undantag. Filmen utforskar teman som identitet, klass och det undermedvetna, samtidigt som den levererar gastkramande spänning och oväntade vändningar. Med en perfekt blandning av skräck, humor och samhällskritik är ’Us’ en film som inte bara underhåller utan också utmanar tittaren att se bortom ytan. Missa inte chansen att uppleva denna banbrytande film som fortsätter att fascinera och skrämma publik världen över..

Us börjar 22:00 på Kanal 9

Trailer:

Läs mer om filmen på IMDB

Här hittar du alla dagens filmer som sänds på TV.

Skådespelare: Lupita Nyong’o, Winston Duke, Elisabeth Moss, Tim Heidecker, Yahya Abdul-Mateen II, Anna Diop, Evan Alex, Shahadi Wright Joseph,

Lämna ett svar