Interstellar

Utforska gränserna för rymden! Missa inte Interstellar ikväll på Kanal 5!

Stig ombord på en hisnande resa genom tid och rymd i Christopher Nolans sci-fi-mästerverk, Interstellar. När jorden står inför en apokalyptisk katastrof sätter sig en modig grupp forskare och upptäcktsresande i rymdskeppet Endurance för att hitta mänsklighetens sista hopp – en ny värld i en avlägsen galax. Genom att färdas genom ett mystiskt maskhål nära Saturnus tvingas de konfrontera sina egna rädslor och övervinna omöjliga hinder på jakt efter en framtid för hela mänskligheten. Interstellar är en adrenalinfylld rymdodyssé som tar oss med på det viktigaste uppdraget i mänsklighetens historia.

Interstellar är en visionär och episk science fiction-film som tar oss med på en spännande och fängslande resa till en annan galax. I filmen följer vi en grupp forskare och upptäcktsresande som möts av en dystopisk jord där livet är hotat på grund av matbrist och klimatförändringar.

När teamet av forskare upptäcker ett nytt maskhål nära Saturnus öppnas möjligheten till att hitta en annan beboelig värld för mänskligheten. Det blir en kritisk och avgörande mission då det kan vara den enda chansen för mänskligheten att överleva och fortsätta sin existens.

Med hjälp av det nyupptäckta maskhålet och avancerad rymdfarkost ger sig gruppen ut på en resa genom tid och rum. De ställs inför otroliga utmaningar och faror i sitt försök att hitta en värld som kan bli en ny hemvist för människan.

Interstellar utforskar inte bara idén om resor genom rymden, utan också viktiga och eviga teman som tid, kärlek och överlevnad. Det är en djuplodande film som får oss att ifrågasätta våra möjligheter i universum och betydelsen av mänsklighetens existens.

Regisserad av Christopher Nolan och med en imponerande ensemble av skådespelare, inklusive Matthew McConaughey och Anne Hathaway, bjuder Interstellar på en visuell fest för ögonen. Genom sina spektakulära rymdscener och visuella effekter tar filmen oss med på en surrealistisk och emotionell resa.

Interstellar är inte bara en film om vetenskap och äventyr, utan också en film som belyser människans oändliga strävan efter att utforska och övervinna hinder. Det är en film som får oss att reflektera över vår plats i universum och hur vi kan använda våra resurser för att säkra vår framtid..

Interstellar börjar 22:20 på Kanal 5

Trailer:

Läs mer om filmen på IMDB

Här hittar du alla dagens filmer som sänds på TV.

Skådespelare: Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Jessica Chastain, Michael Caine, Ellen Burstyn, Mackenzie Foy, Timothée Chalamet, Wes Bentley, Jonathan Nolan, Emma Thomas, Lynda Obst,

Lämna ett svar