Red

Åldringar med Attityd: ’Red’ – En Explosiv Återkomst

När pensioneringen blir allt annat än lugn – ’Red’ tar dig med på en actionspäckad resa med veteraner som vägrar att bli ignorerade.

Tänk dig en pensionering där dina största bekymmer inte är att välja mellan golf och trädgårdsarbete, utan snarare hur du ska överleva nästa lönnmordsförsök. Det är precis vad som väntar i ’Red’, en film som blåser nytt liv i actiongenren med en stjärnspäckad ensemble av veteraner. Bruce Willis, Morgan Freeman, John Malkovich och Helen Mirren visar att ålder bara är en siffra när de återförenas som ett team av pensionerade CIA-agenter. Med en kombination av humor, spänning och explosionsartad action, tar ’Red’ tittarna på en oförglömlig resa där våra hjältar kämpar för sina liv samtidigt som de avslöjar de hemligheter som myndigheterna är desperata att hålla gömda. Missa inte chansen att se ’Red’ på TV6, där åldringar med attityd visar att de fortfarande kan skaka om världen. Det är dags att låsa upp vapenskåpet, damma av passet och förbereda sig för en åktur som bevisar att det aldrig är för sent för äventyr..

Red börjar 21:00 på TV6

Trailer:

Läs mer om filmen på IMDB

Här hittar du alla dagens filmer som sänds på TV.

Skådespelare: Bruce Willis, Morgan Freeman, John Malkovich, Helen Mirren, Karl Urban, Mary-Louise Parker, Brian Cox, Julian McMahon,

Lämna ett svar