Taken 2

Taken 2: En Hjärtstoppande Jakt Genom Istanbul

När faran återigen knackar på dörren för den tidigare CIA-agenten Bryan Mills, tar en semesterresa en mörk vändning. Upptäck hur en desperat kamp för överlevnad vävs samman med familjebandens outgrundliga kraft i Taken 2.

I Taken 2 återvänder Liam Neeson som den orubbliga Bryan Mills, vars förmågor som tidigare CIA-agent åter sätts på prov under en till synes oskyldig familjesemester i Istanbul. Filmen tar oss på en adrenalinfylld resa när Mills konfronteras med sitt förflutna på det mest brutala sätt. När hans fru oväntat kidnappas, och han själv hamnar i kidnapparnas sikte, blir hans enda hopp till räddning hans dotter Kim, spelad av Maggie Grace. Med en blandning av list och råstyrka måste Mills och Kim navigera genom Istanbuls labyrintiska gator för att rädda sin familjemedlem och sätta stopp för kidnapparna. Taken 2 är inte bara en uppföljare; det är en intensifiering av den emotionella berg-och-dalbana som definierade den första filmen. Genom skickligt kamerarbete, tajt regi och en fängslande berättelse, erbjuder Taken 2 en actionpackad upplevelse samtidigt som den utforskar teman kring familj, hämnd och överlevnad. Missa inte chansen att följa med på denna hisnande jakt genom Istanbul, där varje sekund räknas..

Taken 2 börjar 21:00 på TV3

Trailer:

Läs mer om filmen på IMDB

Här hittar du alla dagens filmer som sänds på TV.

Skådespelare: Liam Neeson, Maggie Grace, Famke Janssen, Rade Serbedzija, Leland Orser, Jon Gries, D.B. Sweeney, Luke Grimes,

Lämna ett svar