Taken 3

Taken 3: En Hjärtstoppande Jakt mot Rättvisa

När Bryan Mills återigen hamnar i hetluften, är det inte bara hans skicklighet som sätts på prov, utan även hans oskuld. I Taken 3, en adrenalinfylld actionthriller, blir Mills jagad av både lagen och tiden. Missa inte denna explosiva upplösning!

I Taken 3, den spännande fortsättningen av Taken-serien, finner vi Bryan Mills (Liam Neeson) i en mardrömslik situation. Anklagad för ett mord han inte begått, blir hans liv en kamp för att rensa sitt namn och skydda det han älskar mest. Med en imponerande kombination av list och fysisk förmåga, måste Mills undvika gripande av polis, FBI och CIA samtidigt som han försöker avslöja den verkliga mördaren. Denna film är inte bara en actionpackad jakt över stad och land; det är också en historia om familj, rättvisa och överlevnad. Sänds på TV3, Taken 3 är ett måste för alla actionälskare och de som följt Bryan Mills genom hans otroliga äventyr. Sätt dig bekvämt, förbered dig på en berg-och-dalbana av känslor och se hur en man utmanar allt och alla för att bevisa sin oskuld..

Taken 3 börjar 21:00 på TV3

Trailer:

Läs mer om filmen på IMDB

Här hittar du alla dagens filmer som sänds på TV.

Skådespelare: Liam Neeson, Forest Whitaker, Maggie Grace, Famke Janssen, Dougray Scott, Sam Spruell, Leland Orser, Jon Gries,

Lämna ett svar