Extraction

Extraction: En Adrenalinfylld Räddningsaktion

När en före detta CIA-agent fångas av terrorister, tar hans son lagen i egna händer. Följ med på en spännande resa i ’Extraction’!

I den actionpackade filmen ’Extraction’ får vi följa Harry Turner, en regeringsanalytiker som vägrar sitta still när hans far, Leonard Turner, en rutinerad före detta CIA-agent, kidnappas av hänsynslösa terrorister. Med en bakgrund som står långt ifrån fältarbete, tar Harry ett ödesdigert beslut som förändrar allt. Utan officiellt godkännande och med enbart sin list och beslutsamhet som vapen, ger han sig ut på en våghalsig räddningsoperation. Filmen är en hyllning till de osannolika hjältarna bland oss, de som trotsar alla odds för att rädda dem de älskar. ’Extraction’ är inte bara en film om en son som kämpar för sin fars liv; det är en berättelse om mod, uppoffring och familjeband som inte kan brytas. Sänds på TV6, missa inte denna hjärtklappande thriller som kommer hålla dig på kanten av din plats från början till slut..

Extraction börjar 21:00 på TV6

Läs mer om filmen på IMDB

Här hittar du alla dagens filmer som sänds på TV.

Skådespelare: Kellan Lutz, Bruce Willis, Gina Carano, D.B. Sweeney, Dan Bilzerian, Lydia Hull, Tyler Jon Olson, Summer Altice,

Lämna ett svar