Mumien - drakkejsarens grav

Mumien Återuppstår: En Episk Strid Mot Drakkejsarens Armé

Dyk ner i en värld där det förflutna vaknar till liv, där äventyr väntar bakom varje hörn. Följ med familjen O’Connell på en hisnande jakt för att rädda världen från en uråldrig ondska.

I ’Mumien – drakkejsarens grav’ tar vi återigen del av familjen O’Connell’s övernaturliga äventyr, denna gång djupt inne i Kinas mystiska landskap. När Rick O’Connell och hans son av misstag väcker den hänsynslösa kinesiska kejsaren och hans armé från de döda, står de inför en fiende som ingen annan. Med 10 000 odödliga krigare vid sin sida är kejsaren redo att återta sin makt och förslava världen. Det blir en kamp mot klockan för O’Connell-familjen att finna svagheten hos en fiende som inte kan dödas, i en strid där magi och mod ställs mot ren ondska. Med hjälp av gamla vänner och nya allianser måste de navigera genom faror, lösa uråldriga mysterier och använda all sin list för att stoppa en förstörelse som hotar att utplåna allt i dess väg. ’Mumien – drakkejsarens grav’ är inte bara en film; det är en portal till en värld där det förflutna och nutiden kolliderar i en explosion av action och äventyr. Missa inte denna episka fortsättning på Kanal 9, där legenden om Mumien tar en ny, spännande vändning..

Mumien – drakkejsarens grav börjar 22:00 på Kanal 9

Trailer:

Läs mer om filmen på IMDB

Här hittar du alla dagens filmer som sänds på TV.

Skådespelare: Brendan Fraser, Jet Li, Maria Bello, John Hannah, Russell Wong, Liam Cunningham, Luke Ford, Isabella Leong,

Lämna ett svar