Chaos Walking

Chaos Walking: En Resa Genom Sinnet på en Kvinnolös Planet

Upptäck en värld där tankar är synliga och tystnad är en myt. Följ med på Todd och Violas farofyllda äventyr i ’Chaos Walking’ – en film som utmanar gränserna för vad vi känner till.

I den spännande filmen ’Chaos Walking’ kastas vi in i en framtida värld där det omöjliga blir möjligt. Vi möter Todd Hewitt, en ung man som lever på en planet där alla kvinnorna mystiskt försvunnit och männen plågas av ’the Noise’ – en ohejdad kraft som gör deras innersta tankar hörbara för alla. Livet tar en oväntad vändning när Todd stöter på Viola, en tjej som kraschlandat på planeten och bär på hemligheter som kan förändra allt.

Tillsammans ger de sig ut på en farlig resa genom en värld där varje tanke är synlig, och varje hemlighet är omöjlig att dölja. Med Todd vid rodret och ett löfte om att skydda Viola till varje pris, måste de navigera genom lögner, konspirationer och den skrämmande sanningen om deras planet. ’Chaos Walking’ är inte bara en berättelse om överlevnad och mod, utan också en djupdykning i mänsklighetens essens och de band som förenar oss. Missa inte denna gripande film som utmanar våra föreställningar om kraften i våra tankar och den mörka sidan av mänsklig natur..

Chaos Walking börjar 18:45 på TV3

Trailer:

Läs mer om filmen på IMDB

Här hittar du alla dagens filmer som sänds på TV.

Skådespelare: Daisy Ridley, Tom Holland, Mads Mikkelsen, Demián Bichir, Cynthia Erivo, Nick Jonas, Ray McKinnon, Kurt Sutter,

Lämna ett svar