American Assassin

American Assassin: En Hämndlysten Resa mot Terrorismens Hjärta

När personlig hämnd blir till en global kamp mot terrorism – dyk in i den adrenalinfyllda världen av ’American Assassin’.

I en tid där världen aldrig tycks vara fri från hot, tar ’American Assassin’ oss på en hisnande resa från personlig förlust till en kamp på liv och död mot globala hot. Filmen följer Mitch Rapp, en ung man vars liv vänds upp och ner när hans flickvän brutalt mördas. Driven av en outsläcklig törst efter hämnd, dras Mitch in i en värld han knappt visste fanns när CIA rekryterar honom. Under den hårda men kunniga mentorshipen av Stan Hurley, upptäcker Mitch en komplott som hotar att kasta världen in i ett tredje världskrig. Med varje sekund som tickar, måste Mitch och hans team navigera genom en labyrint av lögner, förräderi och osannolika allianser. ’American Assassin’ är inte bara en film om hämnd; det är en berättelse om transformation, om hur en mans sorg och ilska kan kanaliseras till att bekämpa en av vår tids största ondska. Missa inte denna gripande thriller som håller dig på kanten av din plats – sänds på TV6..

American Assassin börjar 21:00 på TV6

Trailer:

Läs mer om filmen på IMDB

Här hittar du alla dagens filmer som sänds på TV.

Skådespelare: Dylan O’Brien, Michael Keaton, Sanaa Lathan, David Suchet, Navid Negahban, Scott Adkins, Taylor Kitsch, Shiva Negar,

Lämna ett svar