Godzilla vs. Kong

Mäktiga monster drabbar samman: Missa inte kvällens enorma slag mellan Godzilla vs. Kong på Kanal 5!

I den spektakulära filmen ”Godzilla vs. Kong” tar kampen mellan två av filmvärldens största monster oss med på en hisnande resa genom farliga äventyr och mytomspunna platser. När Kong och hans trogna beskyddare styr kosan mot att hitta hans riktiga hem, ställs de oväntat öga mot öga med den rasande Godzilla. I en uppgörelse som skakar om världen, börjar ett mystiskt och djuplodande äventyr som avslöjar hemligheter begravda långt ner i jordens kärna. Med en ung fosterbarnsflicka vid sin sida, som har ett unikt och starkt band med Kong, blir det en kollision mellan gigantiska ikoner som du inte vill missa.

I filmen ”Godzilla vs. Kong” följer vi med Kong och hans beskyddare på en farlig resa för att hitta hans riktiga hem. Tillsammans med dem är Jia, en ung fosterbarnsflicka som har byggt upp ett unikt och starkt band med Kong. Men deras äventyr tar en oväntad vändning när de stöter på den raserande Godzilla, som förstör allt i sin väg över hela världen. Sammanstötningen mellan dessa två ikoniska varelser, som inleds av hemliga krafter, är bara början på ett djupt mysterium som ligger gömt inom jordens kärna..

Godzilla vs. Kong börjar 22:05 på Kanal 5

Trailer:

Läs mer om filmen på IMDB

Här hittar du alla dagens filmer som sänds på TV.

Skådespelare: Alexander Skarsgård, Millie Bobby Brown, Rebecca Hall, Brian Tyree Henry, Shun Oguri, Eiza González, Julian Dennison, Kyle Chandler,

Lämna ett svar