The Ice Road

Så överlevde Liam Neeson ’The Ice Road’ – Se den ikoniska actionfilmen ikväll på TV6!

Farliga isvägar och en kamp mot klockan – i den spännande filmen The Ice Road får vi följa med på ett nervkittlande räddningsuppdrag i norra Kanada. När en diamantgruva kollapsar står en grupp gruvarbetare fast i rasande snöstormar. För att rädda dem måste Jim Goldenrod snabbt sätta samman ett team av våghalsiga långtradarförare som vågar navigera genom farliga isvägar över frusna vatten. Men när isen visar sig vara svagare än förväntat och sabotörer hotar uppdraget blir det en kamp mot både naturen och klockan. Kommer Mike och Tantoo att lyckas rädda livet på gruvarbetarna eller blir det deras sista resa?

Filmen The Ice Road är en spännande actionthriller som utspelar sig i norra Kanada. När en diamantgruva kollapsar blir en grupp gruvarbetare fast i rasmassorna och deras enda hopp om överlevnad är att räddningsutrustning snabbt transporteras till dem. Jim Goldenrod, spelad av Liam Neeson, får i uppdrag att hitta erfarna långtradarförare som kan ta sig igenom farliga isvägar och över frusna vatten.

Det visar sig snart att detta uppdrag är både farligt och riskfyllt, även för de mest våghalsiga truckers. Mike, spelad av Laurence Fishburne, och Tantoo, spelad av Amber Midthunder, är två modiga förare som tar sig an utmaningen. Under deras resa upptäcker de att isen är mer osäker än förväntat och de står inför en ständig kamp mot elementen.

Men hotet stannar inte vid det naturgivna. Det blir snart uppenbart att sabotörer försöker förhindra att räddningsuppdraget lyckas. Jim, Mike och Tantoo måste kämpa inte bara mot naturens krafter utan också mot de som vill se dem misslyckas.

The Ice Road är en spännande berättelse om överlevnad, mod och vänskap. Med intensiva actionscener och en nervkittlande spänning håller filmen tittarna på helspänn från början till slut..

The Ice Road börjar 21:00 på TV6

Trailer:

Läs mer om filmen på IMDB

Här hittar du alla dagens filmer som sänds på TV.

Skådespelare: Liam Neeson, Benjamin Walker, Laurence Fishburne, Amber Midthunder, Marcus Thomas, Holt McCallany, Martin Sensmeier, Matt McCoy,

Lämna ett svar