Ghostbusters

Missa inte nattens spökjakt: Ghostbusters på TV3 ikväll!

Vetenskap möter spöklikt kaos i den hisnande komedin Ghostbusters! Tre briljanta forskare blir utkastade från universitetet, men istället för att ge upp tar de saken i egna händer. De skapar en framgångsrik firma som specialiserar sig på att bekämpa övernaturliga fenomen och befria människors hem från tentakelviftande spöken och hemsökande andar. Följ med på ett sinnrikt äventyr fyllt med spänning, skratt och massor av otäcka överraskningar – för Ghostbusters vet precis hur de ska rensa upp i det paranormala kaoset!

Ghostbusters” är en underhållande film som kretsar kring tre forskare som är experter på övernaturliga fenomen. Efter att ha blivit avskedade från universitetet på grund av sina något udda forskningar, tar de saken i egna händer och bestämmer sig för att starta sin egen firma.

Dessa modiga tre individer, Peter Venkman, Ray Stantz och Egon Spengler, skapar en verksamhet som specialiserar sig på att driva ut andar och spöken från människors hus. Med sina avancerade tekniska verktyg och vetenskapliga metoder, lyckas de snart bli framgångsrika och affärerna börjar blomstra.

De tre vänner får snart rykte om sig att vara de bästa i branschen när det kommer till att hantera övernaturliga hot. De ställs inför en mängd olika utmaningar när de möter olika sorters spöken och andra varelser från den andliga världen.

En av deras mest minnesvärda uppdrag är när de får i uppdrag att rädda New York City från en ondskefull ande vid namn Gozer, som hotar att utplåna hela staden. Med sin komiska handledarkontakt, Louis Tully, och den tuffa receptionisten Dana Barretts hjälp står ”Ghostbusters” inför ett episkt slag mellan gott och ont.

Filmens framgång kan tillskrivas dess unika kombination av spänning, humor och övernaturliga element. Genom sitt engagemang och stora hjärtan visar dessa tre forskare att de kan erbjuda både ande-och själsfred till sina klienter samtidigt som de räddar världen från ondska.

”Ghostbusters” är en film som inte bara erbjuder spänning och skratt, utan också ett budskap om vänskap, mod och att tro på det man gör. Det är en tidlös klassiker som har fångat människors fantasi och hjärtan över hela världen..

Ghostbusters börjar 18:40 på TV3

Trailer:

Läs mer om filmen på IMDB

Här hittar du alla dagens filmer som sänds på TV.

Skådespelare: Bill Murray, Dan Aykroyd, Harold Ramis, Sigourney Weaver, Rick Moranis, Annie Potts, William Atherton, Ernie Hudson,

Lämna ett svar