Charlie and the Chocolate Factory

Missa inte: Charlie and the Chocolate Factory – filmen du inte vill gå miste om sänds ikväll på Kanal 5!

Välkommen till en värld av ren förtrollning och chokladdoftande äventyr! Följ med den driftige Kalle och fyra lyckligt lottade barn på en oförglömlig resa genom den legendariska chokladfabriken, skapad av den excentriske och gåtfulla Willy Wonka. Upplev magin när drömmar går i uppfyllelse, men också de läskiga konsekvenserna av girighet och bortskämdhet. En film som kittlar både fantasin och smaklökarna och garanterar en härlig stund för hela familjen!

Charlie and the Chocolate Factory är en charmig och fantasifull film som berättar historien om den fattiga pojken Kalle och hans äventyr i Willy Wonkas chokladfabrik. Handlingen tar sin början när fem speciella chokladkakor göms med vars en guldbiljett i. Den som finner en av dessa biljetter får en enastående möjlighet att ta del av en guidad tur i den excentriske Wonkas chokladfabrik.

Kalle, som alltid har drömt om att besöka fabriken, är en av de lyckliga som hittar en guldbiljett. Tillsammans med fyra andra bortskämda och illasinnade barn, Veruca Salt, Violet Beauregarde, Mike Teavee och Augustus Gloop, får Kalle en chans att utforska Wonkas fantastiska och magiska värld av choklad.

I fabriken möter de en rad anmärkningsvärda händelser och otroliga figurer. De får smaka på godis i alla tänkbara smaker, se äkta Oompa-Loompas, små varelser som arbetar åt Wonka, samt uppleva fantastiska apparater och maskiner som skapar underverk i form av choklad. Under sin resa får barnen även uppleva sina egna brister och dåliga vanor, vilket gör att de måste ta itu med sina innersta demoner för att klara sig genom fabriken.

Filmen utforskar teman som girighet, vänskap, familjeband och självförbättring. Kalle, som kommer från en enkel och fattig familj, visar prov på god moral och visdom genom hela äventyret. Hans äkta hjärta och vänliga sätt odlar en känsla av medkänsla och empati hos tittaren.

Charlie and the Chocolate Factory är en visuell fest med fantastiskt framförande av Johnny Depp som den excentriska och mystiska Willy Wonka. Filmen har ett magiskt och fängslande berättande som både passar barn och vuxna. Den inspirerar tittaren att aldrig tappa sitt inre barn och påminner oss om betydelsen av godhet och att värdesätta det som verkligen betyder något i livet..

Charlie and the Chocolate Factory börjar 17:55 på Kanal 5

Trailer:

Läs mer om filmen på IMDB

Här hittar du alla dagens filmer som sänds på TV.

Skådespelare: Johnny Depp, Freddie Highmore, David Kelly, Helena Bonham Carter, Noah Taylor, Missi Pyle, James Fox, Deep Roy,

Lämna ett svar