Ghostbusters

Missa inte ikoniska Ghostbusters ikväll på TV6!

Ghostbusters är tillbaka och redo att göra världen spökfri! I denna nya och spännande film följer vi författarparet Erin Gilbert och Abby Bergman som kämpar för att bevisa att spöken är verkliga. När deras bok blir förlöjligad av akademin, tar gänget saken i egna händer när Manhattan plötsligt invaderas av spöken. Nu är det upp till dem att rädda världen och bevisa att de har rätt! Håll i er för en hisnande äventyrskomedi som både roar och skrämmer!

Ghostbusters är en spännande och humoristisk film som följer historien om Erin Gilbert och Abby Bergman, två passionerade författare som övertygat tror på existensen av spöken i den verkliga världen. Tillsammans skriver de en banbrytande bok om ämnet. Men när åren går och Gilbert får ett prestigefyllt läraryrke vid Columbia University, vill hon glömma sitt förflutna och fokusera på sin karriär.

Tyvärr får det förflutna ett obevekligt sätt att komma ikapp henne när boken dyker upp igen och hon blir förlöjligad av sitt eget akademiska sammanhang. Under tiden har Abby fortsatt sina studier inom paranormal forskning och tillsammans med en excentrisk ingenjör och en fantasifull historiker bildar de en grupp av spökjägare.

Precis när Gilbert tror att hon är på väg att klara sig undan sin tidigare kontrovers, invaderas Manhattan av hemsökelser och spöken. Otäcka varelser börjar skapa kaos på gatorna och hotar att ödelägga staden. Gilbert inser att hon måste konfrontera sin rädsla och tillsammans med sitt team rädda världen från undergång.

Ghostbusters är en actionfylld film som blandar humor och spänning på ett unikt sätt. Det är en berättelse om vänskap, mod och att tro på det övernaturliga. Med fantastiska specialeffekter och en energisk ensemble skildrar filmen hur detta osannolika team kämpar mot ondska och bevisar för världen att spöken verkligen finns. Det är en film som tar oss med på en hysteriskt rolig och samtidigt hjärtevärmande resa för att rädda mänskligheten..

Ghostbusters börjar 21:00 på TV6

Trailer:

Läs mer om filmen på IMDB

Här hittar du alla dagens filmer som sänds på TV.

Skådespelare: Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Leslie Jones, Kate McKinnon, Charles Dance, Michael K. Williams, Chris Hemsworth, Neil Casey,

Lämna ett svar