The Suicide Squad

Missa inte actionfyllda The Suicide Squad ikväll på Kanal 5 – spänning, skratt och superhjältar deluxe!

Stig in i Belle Reve, helvetets egen lekplats, där de mest ondskefulla superskurkarna hålls fångna. I en värld full av bedrägeri och fara tvingas de hopkopplas till Task Force X, en hemlig grupp med ett tvivelaktigt uppdrag. Låt dig svepas med i en explosiv och actionfylld berättelse om överlevnad och överträffande av förväntningar när The Suicide Squad gör allt i sin makt för att övervinna sina inre demoner och besegra det som hotar att förgöra dem alla.

The Suicide Squad är en actionfylld film som tar oss med till Belle Reve, Amerikas mest förödande fängelse, även känt som ”helvetet”. Här hålls de mest fruktade och farliga superskurkarna fängslade, redo att bryta sig ut för att orsaka kaos och förstörelse.

För att bekämpa hotet som dessa superskurkar utgör, har regeringen skapat Task Force X, en superhemlig enhet fylld med tvivelaktiga och farliga individer. De är ett sista hopp för att stoppa de ondskefulla planerna och rädda världen från totalt förfall.

Den här gången är det ett nytt gäng av syndare som läggs samman för att utföra omöjliga uppdrag. Deras motiv är olika: några hoppas på att förkorta sitt fängelsestraff, medan andra bara vill överleva. Men när de inser att deras överlevnad hänger på spel, trotsar de alla odds och bildar en oväntad allians.

Med ett explosivt blandat gäng av karaktärer – från den galna Harley Quinn till den kallblodiga Söderhavsmördaren och den maskerade Bloodsport – är spänningen hög. Deras motto: för att rädda världen, måste man ta itu med sina egna inre demoner.

The Suicide Squad är en film som kombinerar action, humor och överraskningar för att skapa en adrenalinfylld och oförglömlig upplevelse. Välkomna till helvetet, där superhjältar och skurkar möts i ett kaotiskt sätt att rädda mänskligheten – en gång för alla..

The Suicide Squad börjar 23:00 på Kanal 5

Trailer:

Läs mer om filmen på IMDB

Här hittar du alla dagens filmer som sänds på TV.

Skådespelare: Margot Robbie, Idris Elba, John Cena, Viola Davis, Joel Kinnaman, Jai Courtney, Peter Capaldi, David Dastmalchian, Peter Safran, Charles Roven,

Lämna ett svar