Livet efter dig

Upplev en oförglömlig kärlekshistoria! Missa inte ’Livet efter dig’ ikväll på TV4

Välkommen till en gripande historia om överlevnad och oväntad romance i filmen ”Livet efter dig”. När Lou, en ung kvinna som hoppar mellan tillfälliga jobb, blir personlig assistent åt den framgångsrike och rullstolsbundne Will, kolliderar deras olika världar. Men Lou är fast besluten att visa Will att det fortfarande finns skönhet i världen och att livet är värt att leva, trots de svårigheter han möter. Gör dig redo för en känslofylld resa som kommer att utmana dina egna tankar om vad det innebär att verkligen leva.

Filmen ”Livet efter dig” berättar historien om Lou, en ung kvinna som hoppar mellan olika tillfälliga jobb för att försörja sig. När hon tilldelas rollen som personlig assistent åt Will, en framgångsrik aktiemäklare som blivit rullstolsburen efter en tragisk olycka, utmanas hennes vanligtvis positiva inställning till livet.

Will, som tidigare var en äventyrslysten person, har blivit cynisk och gett upp alla sina drömmar sedan olyckan. Han har förlorat tron på sig själv och på livets värde. Men Lou vägrar att ge upp på honom. Hon bestämmer sig för att visa Will att det finns så mycket mer att upptäcka och att livet är värt att leva, trots de svårigheter han möter.

Genom att ta med Will på äventyr och visa honom de små glädjeämnen i vardagen, utmanar Lou honom att omfamna livet igen. Hon visar honom att han kan skapa nya drömmar och att hans rullstol inte behöver vara en begränsning, utan snarare en förändring av livets riktning.

”Livet efter dig” är en gripande film som undersöker teman som hopp, kärlek och att hitta meningen med livet. Den berättar en historia om hur en person kan påverka en annan genom att visa empati, kärlek och stöd. Lou och Wills resa visar oss att även när livet kastar hinder på vår väg, finns det alltid möjligheter att finna glädje och meningsfullhet igen..

Livet efter dig börjar 22:15 på TV4

Trailer:

Läs mer om filmen på IMDB

Här hittar du alla dagens filmer som sänds på TV.

Skådespelare: Emilia Clarke, Sam Claflin, Janet McTeer, Charles Dance, Matthew Lewis, Stephen Peacocke, Jenna Coleman, Brendan Coyle, Jojo Moyes, Karen Rosenfelt, Sue Baden-Powell,

Lämna ett svar