Fury

Missa inte den actionfyllda krigsdraman Fury – en spektakulär filmkväll på TV6!

I filmen ”Fury” kastas vi rakt in i krigets hetta under april 1945. I en våldsam och hjärtskärande berättelse får vi följa den skoningslösa sergeant Wardaddy och hans modiga besättning när de leder en Sherman-tank bakom fiendens linjer under de allierades avgörande slutoffensiv i Europa. Med råstyrka, mod och ovillkorlig lojalitet tvingas de slåss för sina liv och tvingas ställa sig frågan – vad är man beredd att göra i krigets brutalitet? ”Fury” tar oss med på en omskakande resa som inte lämnar någon oberörd.

I filmen Fury får vi följa med till april 1945, mitt under de allierades avslutande offensiv i Europa under andra världskriget. Här introduceras vi för Wardaddy, en erfaren sergeant som tilldelas det farliga uppdraget att leda en Sherman-tank och dess fem man starka besättning bakom fiendens linjer.

Tanken är att tränga djupt in i tyskt territorium, där SS-divisioner fortfarande håller stånd och strider med en envishet som är svår att besegra. Men trots det svåra uppdraget är Wardaddy och hans besättning redo att göra allt som krävs för att säkra segern för de allierade.

Under den hårda resan bakom fiendens linjer ställs deras mod och lojalitet på prov när de möter både strider och överlevande civila som drabbats av kriget. Samtidigt tvingas de hantera inre konflikter och personliga trauman som varje man bär med sig.

Fury är inte bara en film om modiga soldater och farliga uppdrag, utan också en berättelse om människors förmåga att överleva och hålla ihop under svåra omständigheter. Den visar på de djupa band som byggs upp inom en besättning och de uppoffringar som görs för att skydda varandra.

Filmen tar oss med på en intensiv och emotionell resa genom krigets olidliga verklighet och skildrar på ett brutalt sätt både hjältedåd och krigets ondska. Med en spännande blandning av action och djupare teman ger Fury oss en inblick i en av historiens mest avgörande perioder och de människor som kämpade för frihet och fred..

Fury börjar 21:00 på TV6

Trailer:

Läs mer om filmen på IMDB

Här hittar du alla dagens filmer som sänds på TV.

Skådespelare: Logan Lerman, Jason Isaacs, Brad William Henke, Jim Parrack, Xavier Samuel, Scott Eastwood, Kevin Vance, Anamaria Marinca, Bill Block, Ethan Smith,

Lämna ett svar