Dune

Missa inte Dune – Årets mest efterlängtade sci-fi-film visas ikväll på Kanal 5!

Välkommen till en värld fylld av spänning och äventyr! I filmen Dune följer vi Paul Atreides, en ung man som föddes med ett öde lika storslaget som det är farligt. För att säkerställa sin familjs och sitt folks framtid måste han resa till den farligaste planeten i universum. Men vad som väntar honom är mycket mer än bara en kamp för överlevnad. Det är en kamp mot illvilliga krafter som strävar efter att kontrollera planetens mest värdefulla råvara – ett ämne som har förmågan att låsa upp mänsklighetens fulla potential. Endast de som kan övervinna sina rädslor kommer att ha en chans att överleva denna oförglömliga resa. Låt dig dras in i den fascinerande världen av Dune, där äventyret och faran aldrig tar slut.

Dune” är en spektakulär film som följer berättelsen om Paul Atreides, en unik och begåvad ung man som är född för ett enastående öde. För att trygga sin families och sitt folks framtid måste han ge sig ut på en farlig resa till universums mest skrämmande planet.

På denna planet står illvilliga krafter redo att kämpa om tillgången till planetens mest värdefulla resurs – ett ämne som har förmågan att låsa upp mänsklighetens fulla potential. Bara de som kan besegra sina rädslor har en chans att överleva i denna strid.

”Dune” är en film som utforskar teman som ödestro, kampen mot ondska och det inre modet att möta sina djupaste rädslor. Med en spännande blandning av sci-fi, action och dramatik lovar ”Dune” att bli en gripande och tankeväckande filmupplevelse..

Dune börjar 20:00 på Kanal 5

Trailer:

Läs mer om filmen på IMDB

Här hittar du alla dagens filmer som sänds på TV.

Skådespelare: Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Oscar Isaac, Josh Brolin, Stellan Skarsgård, Jason Momoa, Zendaya, Charlotte Rampling, Eric Roth, Mary Parent, Cale Boyter,

Lämna ett svar