Geostorm

Missa inte Geostorm ikväll på Kanal 9 – en katastrof av en film du måste se!

Jordens öde ligger i våra händer i den adrenalinfyllda filmen Geostorm. När naturen rebelliskt vänder sig mot mänskligheten blir planetens ledare tvungna att agera. Men vad som skulle vara en lösning blir istället en katastrof. Med bara timmar kvar innan en destruktiv geostorm slår till måste en grupp modiga hjältar stoppa mardrömmen och rädda mänskligheten från total utplåning. En kamp mot klockan och naturens vrede utspelar sig i denna spänningsfyllda actionfilm som garanterat får pulsen att slå extra hårt”.

Geostorm är en spännande science fiction-film som tar oss med på en resa där Jorden och dess invånare ställs inför ett överhängande hot. Efter att ha drabbats av en rad omöjliga och oförutsägbara naturkatastrofer, väljer världens ledare att agera för att hålla klimatet i schack och skydda människorna.

Planen är att skapa ett avancerat satellitsystem som ska övervaka och reglera klimatet över hela världen. Detta system, kallat Dutch Boy, verkar vara lösningen på människornas rädsla för katastrofer och förstörelse. Men något går fruktansvärt fel när nätverket som skulle skydda Jorden börjar attackera den istället.

Tiden är nu knapp och mänsklighetens framtid hänger i balans. En geostorm hotar att svepa undan allt på sin väg och utplåna befolkningen. Huvudpersonen Jake Lawson, som tidigare ledde utvecklingen av Dutch Boy, får i uppdrag att stoppa denna globala katastrof.

Medan katastroferna eskalerar och trycket ökar, måste Jake och hans team jobba mot klockan för att hitta och fixa felet i satellitsystemet innan det är för sent. Utmaningarna är många och farorna är överallt, men de kämpar för att rädda Jorden och säkerställa att mänskligheten har en framtid.

Geostorm är en adrenalinfylld film som får oss att tänka på de pågående miljöproblemen i världen och visar vad som skulle kunna hända om vi inte lyckas hantera dem på ett ansvarsfullt sätt. Det är en spännande historia om mod, hjältemod och samarbete där vi får följa med på en actionfylld resa för att rädda vår planet och dess invånare..

Geostorm börjar 22:00 på Kanal 9

Trailer:

Läs mer om filmen på IMDB

Här hittar du alla dagens filmer som sänds på TV.

Skådespelare: Gerard Butler, Jim Sturgess, Abbie Cornish, Alexandra Maria Lara, Daniel Wu, Eugenio Derbez, Amr Waked, Adepero Oduye, Paul Guyot, Herb Gains, Marc Roskin,

Lämna ett svar