Brick Mansions

Sätt bokstäverna i brand med den actionfyllda hitfilmen Brick Mansions – ikväll på TV6!

I filmen Brick Mansions möts den rättstänkande och tuffa undercover-snuten Damien med Lino, för vilken varje dag är en kamp för att leva ett ärligt liv. Deras vägar korsas i den korruptionsdrabbade stadsdelen Brick Mansions där våld och brott är vardag. Tillsammans bildar de en osannolik duo och ställer sig emot den omfattande kriminaliteten, och tvingas kämpa mot tidens tickande bomb för att rädda staden från dess mörka öde.

I filmen ”Brick Mansions” följer vi de båda huvudkaraktärerna, snuten Damien och Lino, som lever i en stad där korruption och våld är vardag. För Damien är det en ständig kamp att bekämpa brott och försöka göra rättvisa, samtidigt som han kämpar mot de korrupta krafter som försöker stoppa honom.

Lino, å andra sidan, försöker överleva och leva ett ärligt liv i den farliga stadsdelen ”Brick Mansions”. Han blir indragen i en intrikat plan för att stoppa en kriminell organisation som hotar att förgöra staden. Tillsammans bildar Damien och Lino en oväntad allians och kämpar mot både skurkarna och de korrupta myndigheterna för att rädda staden och återupprätta rättvisa.

Genom en blandning av action och spänning utforskar filmen teman som brottsbekämpning och kampen för rättvisa i en värld där vardagen präglas av våld och korruption. ”Brick Mansions” ger tittaren en intensiv och adrenalinfylld upplevelse samtidigt som den ställer frågan om vad som egentligen behövs för att kunna leva ett ärligt liv i en sådan miljö..

Brick Mansions börjar 23:00 på TV6

Trailer:

Läs mer om filmen på IMDB

Här hittar du alla dagens filmer som sänds på TV.

Skådespelare: Paul Walker, David Belle, RZA, Goûchy Boy, Catalina Denis, Carlo Rota, Robert Maillet, Ayisha Issa, Bibi Naceri, Ryan Amon, Claude Léger, Jonathan Vanger,

Lämna ett svar