The Wedding Singer

Hysteriskt rolig romantisk komedi: Missa inte ’The Wedding Singer’ ikväll på Kanal 9!

I filmen ”The Wedding Singer” får vi följa Robbie Hart, en drömmare med en passion för musik. Trots sina musikaliska talanger kämpar Robbie för att slå igenom inom industrin och försörjer sig istället genom att sjunga på bröllop. Men allt förändras när han stöter på Julia, en servitris som verkar vara precis lika oduglig som hon är bedårande. Tillsammans navigerar de genom en romantisk och humoristisk historia som väcker skratt och rör om hjärtat.

The Wedding Singer är en romantisk komedi som följer karaktären Robbie Hart, en lovande kompositör som kämpar för att slå igenom inom musikbranschen. Eftersom det inte är lätt att få sin musik hörd, försörjer han sig genom att underhålla på bröllop genom att sjunga.

Under ett av dessa bröllop träffar Robbie på Julia, en klumpig servitris med stora drömmar om att hitta sin själsfrände. Trots att de båda befinner sig i olika stadier i sina liv, klickar de direkt och Robbie finner tröst och stöd hos den omtänksamma och roliga Julia.

Medan Robbie och Julia spenderar mer tid tillsammans, upptäcker de gradvis att de har mycket gemensamt och blir alltmer förälskade i varandra. Men deras kärlek blir komplicerad när Julia förlovar sig med Glenn, en arrogant och självupptagen affärsman.

Robbie och Julia kämpar med sina känslor för varandra och deras lojalitet gentemot sina partner samtidigt som de utforskar möjligheten till en framtid tillsammans. Genom twists and turns av romantik och humor kämpar de för att finna den sanna lyckan i kärlek och förverkligande av sina drömmar.

The Wedding Singer är en underhållande och hjärtevärmande film som betonar värdena av äkthet, trohet och att följa sina passioner. Med Adam Sandler som Robbie och Drew Barrymore som Julia är denna film fylld med charmiga karaktärer och lysande musiknumrer som ger en nostalgisk känsla från 80-talet..

The Wedding Singer börjar 22:00 på Kanal 9

Trailer:

Läs mer om filmen på IMDB

Här hittar du alla dagens filmer som sänds på TV.

Skådespelare: Adam Sandler, Drew Barrymore, Christine Taylor, Allen Covert, Matthew Glave, Ellen Albertini Dow, Angela Featherstone, Alexis Arquette, Tim Herlihy, Jack Giarraputo, Brad Grey,

Lämna ett svar