Sagan om ringen - Härskarringen

Sagolik TV-premiär ikväll: Missa inte Sagan om ringen – Härskarringen på TV6!

Följ med på en episk resa genom fantastiska världar och slående äventyr i filmen ”Sagan om ringen – Härskarringen”. En tapprare hob och hans modiga kamrater går samman med en mäktig trollkarl, alver, dvärgar och människor för att stoppa Den enda ringens förbannelse och besegra Sauron, den skräckinjagande härskaren av Mordor. Detta är en berättelse om mod, vänskap och kampen för att rädda hela Midgård från mörka krafter. Välkomna till en värld full av magi och äventyr som kommer ta er med på en oförglömlig resa.

Sagan om ringen – Härskarringen” är en episk fantasyfilm som bygger på J.R.R. Tolkiens banbrytande romantrilogi. Handlingen kretsar kring en utvald hob vid namn Frodo Bagger, vars liv drastiskt förändras när han får i uppdrag att förstöra Den enda ringen. Denna mörka och mäktiga ring har blivit Saurons besatthet och besitter en fruktansvärd makt att kasta världen i evig mörker.

Frodo åtar sig modigt uppdraget att föra ringen till Mordor, där den kan förstöras i den vulkaniska elden där den en gång skapades. Med sig har han ett lojalt följe som inkluderar trollkarlen Gandalf, dvärgar, alver och människor, var och en med sin egen expertis och förmåga. Deras resa tar dem genom farliga terräng och oväntade faror, där de konfronterar både sina egna inre demoner och fiender av ondska.

Under sin resa måste Frodo och hans följeslagare samarbeta för att övervinna svåra prövningar, frestelser och hinder. Det är genom deras enighet och tapperhet som de kan hoppas på att besegra Sauron och rädda Midgård från hans mörkrets rike.

”Sagan om ringen – Härskarringen” är en fantastisk berättelse om vänskap, hopp och övervinnande av det onda. Filmen fångar mästerligt Tolkiens rika värld och presenterar oss för en rad karaktärer som blir älskade och beundrade av publiken. Dessutom bjuder filmen på imponerande visuella effekter, en riktigt spännande berättelse och en känsla av äventyr och magi som gör den till en oförglömlig filmupplevelse..

Sagan om ringen – Härskarringen börjar 21:00 på TV6

Trailer:

Läs mer om filmen på IMDB

Här hittar du alla dagens filmer som sänds på TV.

Skådespelare: Elijah Wood, Ian McKellen, Liv Tyler, Viggo Mortensen, Sean Astin, Cate Blanchett, John Rhys-Davies, Billy Boyd, Fran Walsh, Philippa Boyens, Bob Shaye,

Lämna ett svar