The Magnificent Seven

Missade du The Magnificent Seven på bioduken? Oroa dig inte, ikväll har du chansen att se denna actionfyllda western på TV4! Missa inte denna klassiker med en stjärnspäckad ensemble och en spännande handling som kommer att hålla dig på kanten av din soffa hela kvällen lång. Sätt dig bekvämt tillrätta och låt dig svepas iväg till Vilda Västern – det blir en kväll du sent kommer att glömma!

I en stad styrd av fruktan och våld tar sju modiga prisjägare upp kampen mot en skoningslös tyrann för att försvara de oskyldiga. The Magnificent Seven är en episk western som utforskar mod, lojalitet och kampen för rättvisa i en värld fylld av faror.

The Magnificent Seven” är en spännande westernfilm som följer sju modiga prisjägare som tar upp kampen mot den tyranniske Bartholomew Bogue för att skydda staden Rose Creek. När gänget inser att de slåss för mer än pengar, ställs de inför ett moraliskt dilemma som tvingar dem att kämpa för rättvisa och frihet. Med imponerande skådespelare och episka strider är filmen en berättelse om mod, lojalitet och kampen mot förtryck som lämnar publiken oförglömliga intryck..

The Magnificent Seven börjar 22:15 på TV4

Trailer:

Läs mer om filmen på IMDB

Här hittar du alla dagens filmer som sänds på TV.

Skådespelare: Denzel Washington, Chris Pratt, Ethan Hawke, Vincent D’Onofrio, Lee Byung-hun, Manuel Garcia-Rulfo, Martin Sensmeier, Haley Bennett,

Lämna ett svar